Rapportnr. 2006/17 av Trude Hella Eide
”Helsefremmende arbeidsplasser i Gjøvikregionen” (2004-2007) er et prosjektsamarbeid mellom de fem kommunene Gjøvik, Nordre Land, Søndre Land, Vestre Toten og Østre Toten. Prosjektet har som visjon å skape helsefremmende arbeidsplasser...
Skoleåret 2002/03 startet Ungt Entreprenørskap opp bedriftskonseptet Studenbedrift. Til sammen har 940 studenter deltatt som etablerere av Studentbedrift. Prosjektet ”Etableringsfrekvens Studentbedrift” er en kvantitativ studie av tidligere deltakere i Studentbedrifter....
Østlandsforskning har foretatt en kartlegging av ungdoms opplevelse av oppvekstmiljøet i Gjøvik. Kartleggingen skal danne grunnlag for å sette inn aktuelle og effektive tiltak i samsvar med ungdoms oppfatning. Initiativet...
Rapportnr. 2006/15 av Trond Solhaug
Oppdraget til Østlandsforskning har vært å bistå en undersøkelse om elevers motivasjon for matematikk i 7 kommuner i Hedmark sør. Vårt bidrag har vært å utvikle spørreskjema, bistå gjennomføring av...
I Trysilfjellet er det i dag ca. 20.000 senger, og i vintersesongen er hele Trysilsamfunnet preget av aktivitetene i Trysilfjellet. Det foreligger godkjente planer for utbygging til ca. 33.000 senger,...
Notatnr. 2006/14 av Torhild Andersen
Østlandsforskning har i 2005-06 i samarbeide med HIL (AHS og SeLL), utviklet et opplæringsprogram for saksbehandlere og andre som arbeider med familier med barn med nedsatt funksjonsevne, på oppdrag fra...
Ungt Entreprenørskap sitt ”Program for nyskaping og entreprenørskap i opplæring og utdanning i Norge” (2001-2005) hadde som hensikt å bidra til utvikling av entreprenørskapskompetanse hos elever og ungdommer. Østlandsforskning har...
Bizpoint Inkubator Gardermoen (BIG) er et vekstmiljø for små kunnskapsbedrifter, som tilbyr kompetanse, nettverk, miljø og kontortjenester i oppbyggingsfasen av en bedrift. BIG ble startet i september 2005, som et...
Notatnr. 2006/12 av Vegard Johansen
Tresenteret i Trondheim ble stiftet 6. desember 2000. Foreningens formål er å bidra til økt verdiskaping i hele verdikjeden for skog- og treprodukter, samt å bidra til økt bruk av...
Verdiskapingsprogrammet for mat (VSP-mat) gjennomføres i perioden 2001-2010. Denne evalueringen fokuserer på resultater og effekter, samt forvaltningen av programmet. Dette er undersøkt via surveyer til bl.a. kunder og ved kvalitative...